Contact Pentru Vin

Telefon: +4 0213510253

Mobil: +4 0757575840

Mobil: +4 0757575770

E-mail: office@pentruvin.ro

 

Ambrosia Flavour Boost

 

Tonelería Nacional a gasit inspiratia în

Haute Cuisine pentru crearea unei serii de complexe si rafinate prajiri şi anunţă cu mândrie naşterea unei linii complet noi de produse numita "Ambrosia Flavour Boost ".
Aceasta prajire sporita atinge un echilibru unic între lemn şi fruct, rezultand o gama extinsa de arome şi arome fine, creând în acelaşi timp vinuri cu personalitate şi individualitate super premium.
În concepţia lor, ne-am concentrat toata creativitatea şi experienta asupra realizării unei concentraţii superioare ale componentelor volatile şi aromelor, concomitent cu intensificarea dulcetii şi delicatetii taninilor cerute de tendinţele oenologice actuale.

 

Ambrosia Flavour Boost realizeaza vinuri cu caracteristici excepţionale, arome intense şi delicate, precum şi o complexitate de neegalat.
Taninii sunt dulci şi rotunjiti, în timp ce gustul este texturat si persistent.
Ambrosia Flavour Boost este noul punct de reper pentru o intensitate surprinzatoare, gust, arome şi senzaţii, chiar şi în maturari mai scurte.

 

Prajirea prin convectie reinventata

Ambrosia Flavour Boost este rezultatul evoluţiei tehnologiei noastre de „prajire prin convectie” producand o prajire unica, aplicabila oricărui membru al acestei linii noi de produse: butoaie, doage, zig-zag, cuburi, chipsuri sau pudra.
Rezultatele oenologice sunt la fel de previzibile şi repetabile ca şi cele deja cunoscute de la CT-urile noastre tradiţionale, dar sunt cu atât mai surprinzătoare, din cauza intensităţii lor remarcabile, catifelare şi individualitate seducătoare in gura.

 

Pentru materia prima, este selectat doar lemn de stejar de calitate supremă cu fibra fina şi extra-fină uscat natural, la aer, timp de pana la 36 de luni.

 

Procesul de prajire este extins, predictibil, repetabil, personalizabil si de trei ori mai profund decat in cazul prajirii traditionale.

Unic in lume, patentat de Toneleria Nacional.

 

Retete standard de prajire:

 

- Sweet Boost: Prajire usoara. Caracterizat de o fructozitate si dulceata mult imbunatatite, cu note lactice de vanilie, ciocolata alba si caramel. Vinurile persista in gura, taninii sunt moi, dulci si matasosi.

 

- Complex Boost: Prajire medie. Genereaza o expresie complexa de cafea si note de caramel, ciocolata si vanilie. In gura vinurile au un excelent volum si structura, sunt usor grase si implica un final prelungit.

 

- Intense Boost: Prajire intensa. Recunoscut pentru notele picante sporite, cafea, ciocolata neagra, paine prajita, sunca afumata. In gura are o complexitate aromatica de neegalat, intrarea este dulce, moale, intensa si persistenta, cu un final prelungit ce evoca arome catifelate de lemn prajit.

 

Familia Ambrosia Flavour Boost

 

Ambrosia este o larga linie de produse care consta in butoaie, doage, cuburi, chipsuri si pudra, toate realizate din lemn de calitate premium cu fibra fina si uscare naturala pana la 36 de luni.

Diferitele profile de prajire pot fi amestecate cu stejar Francez sau American pentru a obtine vinuri mai distincte si diferentiate. Complexitatea, structura aromatica si calitatea taninilor oferite de Ambrosia asigura sublinierea profilului organoleptic al soiului.

 

 

Puteti consulta fisa tehnica aici!